ASUS A32-N56 accu

Eine weitere Blogsport.at Website

Special Sidebar

You can add any content in this area by go to
Admin->Design->Widgets->Sidebar4

5200mAh 10.8 V Accu Asus x93sv

Accu Asus a32-f82 laptop bereik biedt sterke prestaties tegen een fatsoenlijke prijs. Terwijl vele rivalen zoals de MacBook Pro en Dell XPS 15 kost Nou over een grand, landt de nieuwe N580VD veilig hieronder. Toch ondanks deze golf in vraagprijs, de Asus machine nog beschikt over enkele sterke specs, met inbegrip van de grafiekkaart van Nvidia’s GeForce GTX 1050.

Vervaardigd uit aluminium, met de nieuwste VivoBook ziet er voldoende strak en glanzend. Een geborsteld metalen deklagen heeft betrekking op het deksel en blijft in de laptop interieur, het toevoegen van een vleugje klasse. Het is een eenvoudig ontwerp met zeer weinig flare of pizzazz, vergelijkbaar met houdt van van Apples MacBook Pro.

ASUS facturen de VivoBook Pro 15 als slank en licht, maar ik zou niet zeggen dat het maakt met name indruk in beide gebied. Op het gebied van afmetingen en gewicht is deze laptop vergelijkbaar met Asus eigen ROG G501, die pakken sterker specs en een krachtiger grafische kaart die intensief koeling moet.

De N580VD zeker niet dik, maar het scherm is omgeven door heel dikke bezel die aanzienlijk voegt bulk. Accu Asus x93sv U zal niet zitten kundig voor het apparaat past in elke vorm van compacte rugzak of tas.

Krijg je een uitgebreid aanbod van havens sloeg op de zijkanten, voor het aansluiten van randapparatuur en andere stukjes. Drie Type-A USB-poorten worden vergezeld door een omkeerbare Type-C-verbinding, die kan worden gebruikt voor snelle gegevensoverdracht. Handig bij het aansluiten van een 4K-monitor, bijvoorbeeld. Je krijgt ook een traditionele HDMI-poort, terwijl Ethernet en een SD-kaartlezer uit de lijst ronde.

ASUS weet hoe om samen te gooien een fatsoenlijk bestuur en deze chiclet inspanning biedt ontvankelijke sleutels en een rustige actie typen. Hoewel de reisafstand doen kon met een beetje langer, vond ik de laptop comfortabel met het type op, zelfs gedurende langere perioden. Touch-typing was ook een makkie, dankzij de goed formaat toetsen.

U krijgt volledige verlichting voor het werken in de nacht, ook. Dit kan versterkt worden door middel van verschillende rangen, geschikt is voor uw omgeving.

Er is net genoeg ruimte voor een numeriek toetsenblok over aan de rechterkant – hoewel, helaas, Accu Asus a32-n56 heeft gepropt dit recht tegen de rest van het toetsenbord. Er is geen afstand helemaal niet, waardoor het gemakkelijk mis hit een van de sleutels bij het werken op de tast. Ook geplet omhoog in al die rotzooi, zijn de pijltoetsen, die je voortdurend moet kijken om te vinden.

Ik graag heel het ruime touchpad, die is verzonken in de palm-rest onder het toetsenbord. Het geduwd een beetje te ver over naar links, maar het is perfect inspelen op uw multi fingered jat en snuifjes.

Hoewel de VivoBook Pro 15 een 15,6-inch Full HD scherm sport, helaas, zijn deze visuals zwak. Tuurlijk, beelden zijn scherp genoeg, maar het display stelt teleur in vrijwel elk ander gebied, vooral gezien van het apparaat in de buurt van – 1000 pond vraagprijs.

Voor een is de kleurweergave volstrekt ontoereikend. Slechts 58% van de sRGB-gamma kan nauwkeurig worden gereproduceerd, daalt tot 43% voor Adobe RGB. Met andere woorden, moeten elke creatieve professionals elders op zoek naar hun volgende werk-machine. Check out de LG gram of Apples MacBook machines als u wilt dat realistische beelden.

Zoals gebruikelijk, kunt u duik in de prachtige utility Accu Asus a32-n55 een weinig licht-modus, die warmer beelden voor comfortabeler nachtelijke weergave produceert activeren. U kunt ook schakelen de levendige modus, hoewel dit alleen lijkt te stimuleren de helderheid niveaus een eentje. Visuals zijn nog steeds nogal saai en levenloos.

Toch was ik blij genoeg kijken sommige shows of een beetje van YouTube op deze laptop als ik in een lawaaierige keuken werkte. Duidelijkheid en macht niveaus zijn prima, om dwars door alles behalve een blender in de full-op blitz modus.

Kan er geen twijfel bestaan dat het hoogtepunt van deze Asus-machine is de prestaties zijn. Gevulde binnenkant dat aluminium frame is Intels Core i7-7700HQ-chipset, een Kaby Lake-processor die veel kracht voor allerlei taken biedt.

Geholpen langs door 8GB van RAM, vond ik dat de VivoBook Pro 15 tot om het even wat ik gooide zijn weg. Ook benchmarking gegooid sommige zeer respectabele scores voor een sub-£1000 laptop.

Levensduur van de batterij is helaas een ander zwak punt, vooral dankzij deze macht-zuigende componenten. Accu Asus a32-k72 Echter, zelfs als u de VivoBook Pro 15 voor heel lichte taken, zoals surfen op het web en muziek streamen, nog steeds alleen krijg je ongeveer vier uur speeltijd per lading.

Deze levensechte testen werd aangevuld met de benchmarking van de vertrouwde Beoordelingen. Een eenvoudige lus van browser actie en afspelen van de video terug van 5 uren van het leven voor de laptop stierf.

Het is ook verheugend om te zien van toepassingsgericht grafische kunst in de Accu Asus a42-m70 , in de vorm van Nvidia’s GeForce GTX 1050. Dat is een stap omhoog van de 940MX die NVIDIA GPU gevonden in Lenovo IdeaPad 720s, nog steeds een van onze favoriete laptops rond dit prijspunt.

Gezien de vraagprijs van sub – 1000 pond, ben ik onder de indruk van de prestaties aangeboden. Kun je de nieuwste games met een respectabele framesnelheid, zelfs op heel hoge grafische instellingen, als met behulp van een speciale gaming laptop. Alle terwijl de machine blijft relatief koel.

Tags:

Leave a Reply

Sidebar3 : Please add some widgets here.