ASUS A32-N56 accu

Eine weitere Blogsport.at Website

Special Sidebar

You can add any content in this area by go to
Admin->Design->Widgets->Sidebar4

Accu Asus P450CA Kopen Goede Prijs

Op dit moment 899 euro wordt voorgesteld, is de Accu Asus K450LN een interessant alternatief voor degenen die willen spelen op een goed niveau voor minder dan 900 euro. Deze laptop 15 inch bevat een meerjarige basis, georganiseerd rond een Quad Core i7 instellen poel van 8 GB en een snelle harde schijf van aanzienlijke capaciteit van RAM. Een kaart NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB GDDR5) Pascal is ook deel en een mat Full HD-scherm, en niet te vergeten haar verlicht toetsenbord en de juiste connectiviteit geïnstalleerd in een shell op het subtiele ontwerp. Merk op dat het gaat zonder vooraf geïnstalleerd OS.

Het saldo van zijn ontwerp kan een speler als een lambda gebruiker allergisch voor de flitsende blikken aantrekken. Het is een van de sterke punten van deze Accu Asus K450LNV . De romp is overwegend zwart en sporten een hoekige relief structuur door twee zilveren pinstripes en een rode lineaire patroon benadrukt. Binnen vinden we hetzelfde patroon gesneden op de base evenals een rode herinnering op de letters en het touchpad. De metingen van de PC zijn in de categorie gemiddelde. Merk op dat het toetsenbord verlicht in het rood is voor de perceptie van de sleutels in de atmosfeer donker.

De PC is geen tekort aan middelen als het gaat om gemeenschappelijk gebruik. Inderdaad, de processor is de meest krachtige geïnstalleerde op een laptop (op zijn minst bij Intel). Quad Core i7-7700HQ geholpen door 8 GB RAM en een hybride opslag is daarom in staat voor alle soorten missies, meest elementaire (Web browsing, video afspelen) tot de meer ervaren (3D modeling, videobewerking). RAM biedt bovendien een mooi gemak multitasking.

Maar de primaire roeping van de Accu Asus K450VB het spel verlaten. Hiervoor zijn de PC aangezet van een GeForce GTX 1050 Ti, een toegewijde mid-range en laatste generatie kaart. Kunnen concurreren met intensieve spelers, het zorgt voor een goed niveau van FPS in Full HD op alle van de effecten van de markt, met een niveau van detail geoptimaliseerd. Aan de andere kant, we kunnen niet verwachten om te spelen in “Ultra” op de laatste aflevering van het moment. “Wat is meer, het is geen onderdeel van de GPU’s die ondersteuning bieden voor virtuele realiteit. In plaats daarvan moeten wij kijken vanaf de GeForce GTX 1060 hiervoor.

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze PC wordt geleverd onder FreeDOS, een hulpprogramma dat niet kunnen gebruiken van de Accu Asus K450VC PC in de beste omstandigheden. Ook, moet onvermijdelijk een besturingssysteem functionele (10 Windows, Linux…) te gebruiken van de PC zoals het zou moeten aanschaffen.

Ondertussen, de opslag kan rusten op een draaiende harde schijf sneller dan gemiddeld (7200 rpm van 5400 RPM meestal), het niet doet gewicht in termen van respons naar een dedicated SSD / hybride oplossing. Hier, de capaciteit is genereus en de winst zullen gevoelige op stroom ten opzichte van een standaard harde schijf lezen/schrijven, maar kan niet raden u aan het toevoegen van een SSD op M.2 poort vrij om te genieten van een responsieve systeem.

Het scherm is niet verwonderlijk dat op een TN-plaat die zal beperken de zijwaartse zichtbaarheid en Accu Asus K450VE een beetje nauwkeurige colorimetrie te reproduceren. Aan de andere kant, is de definitie van Full HD (1920 x 1080 px) welkom. Het is de ideale definitie voor spelen op dit moment met haar uitgebreide weergavegebied. Merk ook op dat de mat behandeling zorgt voor goede zichtbaarheid in lichte omgeving, een plus als u zich in een donkere scène.

Accu Asus P450CA Ten slotte is de verbinding correct met een SD-kaartlezer, HDMI-uitgang en vier USB-poorten, twee USB 3.0 en USB Type-C (Gen1, niet-ondersteunde Thunderbolt). Er zijn ook Bluetooth 4.0 en de nieuwste generatie van de module Wifi AC. De optische-schijfeenheid ontbreekt.

Naar onze mening (maart 2018): de Asus FX553VE-DM353 is beschikbaar nu op 899 euro op Materiel.net. Het vindt plaats onder de meer betaalbare modellen in zijn categorie op de onze kennis van de vergelijking van de prijs die PC’s met een krachtigere GTX 1060 in soortgelijke of vergelijkbare prijzen worden aangeboden.

Accu Asus P450VB : http://www.kopenaccu.com/asus-p450vb.html

Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/31/accu-asus-k450ln-100-nieuwe-lage-prijs-1164821.html

http://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/kopenaccu/2018/03/accu-asus-k450lnv-kopen-beste-kwaliteit/

Tags:

Leave a Reply

Sidebar3 : Please add some widgets here.