ASUS A32-N56 accu

Eine weitere Blogsport.at Website

Special Sidebar

You can add any content in this area by go to
Admin->Design->Widgets->Sidebar4

Beste Accu voor Asus A56 Ultrabook

Antwoord op de dagelijkse vraag in de agenda van Pasen en win met een beetje geluk een gokkennotitieboekje Accu Asus v550 ultrabook van Asus. De slanke notebook heeft een totaal van twee terabytes van geheugen en een extra SSD met 128 gigabyte aan geheugen. Het hoogtepunt van het Notitieboekje van het gokken, de krachtige NVIDIA grafische kaart van de GeForce GTX 960m, kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden vloeistof en gratis gokken. De ingebouwde DDR4 RAM en de 6e generatie Intel Core i7-processor bieden ook de nodige rekenkracht. De 15-inch display is mirrored en zichtbaar onder een hoek van 178 graden. Twee snelle USB 3.0-poorten en een USB 2.0-poort bieden volop mogelijkheden voor externe randapparaten worden geïntegreerd. De functies van de notebook een verlicht toetsenbord met anti-beeldschaduwen vermogen, evenals de ROG-exclusieve koeling overboost koeler, waarmee u handmatig toevoegen meer koelvermogen indien nodig.

Als een speciale extra kans verloot Accu Asus a56 ultrabook computer Bild een totaal van 1.500 3 maandelijkse vouchers van het bedrag van circa 30 euro voor alle deelnemers van de Easter-wedstrijd in 2017. Het abonnement verloopt automatisch na drie maanden tenzij u wilt verder uitbreiden. Met de 3-month premium-pakket van TV langspeelfilm Live ziet u 70 omroepen overal over uw mobiele apparaten, laptop/PC en via de streaming vakken (Amazon Fire TV, Apple TV en Chromecast). Meer dan 30 kanalen stream in HD-kwaliteit en waar u ook bent. Belangrijk: De licentie eindigt automatisch na drie maanden – geen verplichtingen, geen verborgen kosten.

Mid-range grafische kaart gebaseerd op Nvidia’s Pascal architectuur en opvolger van de Accu Asus a46 ultrabook . wordt vervaardigd in de 14 nm proces bij Samsung en de technische gegevens, grotendeels correspondeert met de desktop-versie. Deze grafische kaarten moeten zitten kundig voor alle moderne spellen vloeiend te presenteren. Echter moeten uitdagende spelletjes worden gespeeld in een gemiddeld detailniveau. Oudere en minder veeleisende spellen zoals The Sims serie kunnen ook worden weergegeven in hoge Detailsstufen vloeistof. » Meer informatie is beschikbaar in onze laptop grafische kaart vergelijking en benchmarking.

batterij voor Asus A32-K56

Accu Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

ASUS: Asustek Computer Inc. is een belangrijke Taiwanese fabrikant van computerhardware gebaseerd in Taipeh, opgericht in 1989. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, allermeest zij in China, waar de meeste van de productie enige tijd geleden werd uitbesteed. In het zakelijke segment met de merknaam Asus produceert het bedrijf notebooks, complete systemen en onderdelen van de PC voor eindklanten. ASUS heeft kantoren in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Rusland en de Verenigde Staten, alsmede een Europese service centrum in de Tsjechische Republiek. Met de Eee PC, ASUS 2008 heeft geleid tot de netbook-boom. In de sector van de laptop, Asus van 2014-2016 had een wereldwijd marktaandeel van ongeveer 11% en was dus gerangschikt vierde van de grootste laptopfabrikanten. Op het gebied van de smartphone, Asus is niet onder de top 5 en heeft slechts een klein marktaandeel (2016).

75.45%: wereld-verbrijzelen is niet de rating. Hoewel de meeste websites zijn “bevredigend”, is het belangrijk om te bedenken dat er nauwelijks laptops die onder 60 krijgen %. Verbale evaluaties in dit gebied vaak doen klinkt niet slecht, maar zijn vaak afgedekte eufemismen. Deze notebook is eigenlijk beschouwd als onder het gemiddelde door de testers, een aankoop aanbeveling alleen kan worden gezien met veel welwillendheid daarin.

Tags:

Leave a Reply

Sidebar3 : Please add some widgets here.