ASUS A32-N56 accu

Eine weitere Blogsport.at Website

Special Sidebar

You can add any content in this area by go to
Admin->Design->Widgets->Sidebar4

Accu Asus b21n1504 kopen

Het doel voor laptopfabrikanten en kopers gelijk is “all-day” levensduur van de Accu Asus c31n1428 , bepaald niet als 24 uur speelduur, maar via een werkdag van acht uur of langer duurt.

We don’t count systemen die dit merk bereiken kunnen door het omwisselen van batterijen — verwijderen een verbruikte en magnetisch uitlijnen van een reserve vastklikt. Toch, als u iets koopt, is het waard voor laptops met verwisselbare batterijen die op zijn minst u de Accu Asus b21n1504 mogelijkheid geven tot aankoop van een reserve, als vrijwel alle notebooks gewend. Na ontoegankelijk interne batterijen is de trend met steeds meer laptops tegenwoordig. (De paar die nog steeds verwisselbare batterijen bieden doorgaans bedrijfsgericht machines.)

Nu, dit zijn extreme uithoudingsvermogen machines. We beginnen te zien, echter een bos van mainstream machines premie clustering in de 14-16-uur bereik. Deze omvatten de meest recente versies die we hebben getest van de HP Spectre x360, de Dell XPS 13$ 829.95 bij Amazon (de “Kaby Lake” Core i5-model dat we een paar maanden geleden getest), en de Apple MacBook Air 13-inch (laatst getest in 2015). Ook in hetzelfde bereik, we enkele nummers van de wellustige batterij vanaf een paar “Cherry Trail” Intel Atom-gebaseerde afneembare 2-in-1s, zoals de Lenovo Ideapad Miix 310 hebt opgenomen $279.98 op Amazon en de Asus Transformer Mini T102H$ 371.85 bij Amazon. Deze machines zijn goedkoop, maar de meest recente Atom x5, hoewel verre van een prestaties schuur-brander, is een real batterij vrek.

Twee Accu Asus a42-m70 soorten laptopbatterijen zijn vandaag in gebruik. De gemeenschappelijkere lithium-ion-batterijen hebben de neiging te komen in traditionele cylindrische of rechthoekige cel vormen; Lithium-polymeer, in tegenstelling, is duurder en vrij om te passen in kleinere ruimten binnen een notebook kan worden gevormd. Grotere laptops hebben de neiging te vertrouwen op grote, zware blokken van lithium-ion. De 2-pond Apple MacBook was een vroege pionier (in de oorspronkelijke 2015 MacBook) in het frame met dunne platen van lithium-polymeer, verpakken alle hoeken en gaten te vullen en opbrengst, in dat laptoptas, bijna 13,5 uur in haar 2016 Core m3 iteratie$ 1,299.00 bij Amazon we getest.

Batterijcapaciteit wordt meestal gemeten in watturen (Wh). Als u een laptop geadverteerd als zijnde een Accu Asus c31n1522 en een ander met een 37Wh, kunt u aannemen dat de voormalige zal langer duren — als ze vergelijkbare specs hebben, met inbegrip van bewerker, schermgrootte, schermtype, maximale helderheid, “native” resolutie en soort opslag. Dat is echter zelden het geval. Het is bijna onmogelijk om een vergelijking van de appels-naar-appels-levensduur van de batterij van, zeg, een 13,3-inch, 1, 366 x 768-resolutie Core i3 laptop en een 15.6-inch, 4K-resolutie Core i7 systeem te maken. Dat is de reden waarom lab gebaseerde, gezaghebbende testen en recensies zoals onze zijn van cruciaal belang bij de beoordeling van de vorderingen van de batterij. Er zijn gewoon te veel glad factoren.

Zelfs daar zal soms soortgelijke systemen u verrassen. Bijvoorbeeld, terug in 2015, de Accu Asus a32-m70 Stream 11 en Asus EeeBook X205TA waren beide Windows compacts bedoeld om te concurreren met Chromebooks, met 11,6-inch schermen, kleine solid-state schijven en bijna overeenkomende batterijen (37Wh en 38Wh, respectievelijk). Maar van de EeeBook Intel Atom tablet-grade CPU was meer batterij-vriendelijk dan Celeron-processor van de Stream, zodat de Asus 12:21 tot en met de HP’s 9:23 in onze tests duurde. Dat is niet altijd een betrouwbare maatstaf, hoewel: daarentegen de ook-soortgelijke, Celeron gebaseerde Acer Aspire één Cloudbook 14 verrast ons door blijvend gewoon verlegen van 14 uur, en dat met een veel grotere 14-inch-scherm. Dus: testen, testen en testen.

batterij voor Asus B21N1504

Processor verschillen kunnen inderdaad een groot effect in anders soortgelijke systemen. (Zo kan het scherm resoluties; daarover in een beetje meer.) Dat is waarom eenheden met laag vermogen-verbruik, minder gespierde CPU’s zoals Atoms en Celerons leveren zeer zoet batterijleven, kunnen zelfs terwijl het systeem goedkoop is. Intels Core M processor lijn (die heeft zijn deels ondergebracht in de Core i5 en Core i7 lijningang, chips met “7Y” in de naam, vanaf eind 2016) is ook gebouwd om te eke uit extra batterijleven in vergelijking met fuller-vet Core i3, i5 en i7 chips. We hebben gezien sommige indrukwekkende resultaten van Core M-meer dan 12 uur, bijvoorbeeld uit de Core m5 gebaseerde Yoga 900S.

Tags:

Leave a Reply

Sidebar3 : Please add some widgets here.